Anslutningsavtal

Anslutningsavtal

 

Teckna avtalet digitalt, enkelt, snabbt och med 200 kronor rabatt!

För att underlätta tecknandet av anslutningsavtalen kan dessa enkelt tecknas digitalt. Gå in på www.fibertillalla.se och skriv in din adress. Era adresser är uppladdade och redo, när ni går in och bokar er anslutning så får ni det rätta priset direkt. Tecknar du anslutningen digitalt direkt på webben så sparar Zitius administrationskostnader och ger dig därför ytterligare 200 kronor rabatt som tack för hjälpen. Du knappar in adressen och gör en intresseanmälan, sedan får du avtalet i ett mail som signeras på webben med bankid (eller annan webb-legitimering).

 

Teckna ditt avtal manuellt, skriv ut och skicka per post

Vill du istället skriva ut avtalet och lämna in det till oss vid en fiberträff så går det bra. Gå in på www.fibertillalla.se och registrera dig. Därefter om du vill skriva på avtalet för hand och skicka in per post så går du in igen på www.fibertillalla.se, gå därefter in på din gatuadress igen och hittar ett avtal för nedladdning och utskrift längst ner på sidan.

Guide i bilder för www.fibertillalla.se

Nedan bilder beskriver hur du använder www.fibertillalla.se och signerar ditt avtal enkelt direkt med bank ID

 

 

Skicka en fråga till oss

Undrar du något? Tveka inte att ställa frågan till oss då. Använd nedan formulär, eller skicka ett mail till oss på info@matterödsfiber.se

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska fält och kan inte lämnas tomma.

 
 
 
 
 

Matteröds fiber - ekonomisk förening

Organisationsnummer 769630-7755